Varför välja oss?

Du hade fixat ALLT… Fått nycklarna och gjort plats i den nya fastigheten, bokat flyttstädning, köpt och packat alla flyttkartonger, tagit ledigt.. Du hade till och med bestämt vilken Pizza som skulle förtäras efter den lyckade flytten.. Viktigast av allt, du hade beställt professionell flytthjälp av en flyttfirma..

Klockan slår 08.43… Flyttfirman som du beställde är 43 minuter sena och du har inte hört något från dem.. Du ringer dem gång på gång, men dem är helt omöjliga att få tag i..

09.05. “Var är dem egentligen?”

09.11 “Där är dem!! Äntligen!!” En sliten gammal varubil rullar upp på uppfarten, ut kliver två trötta karar som stressigt och frågar dig hur du vill ha det? Hur ska möblerna stå? Vad ska flyttas? Var ska vi flytta? Hur många timmar har vi på oss?

Du prövar att förklara för dem att du redan har berättat allt detta när du fick offerten men du inser lika snabbt att du måste berätta allt för dem en gång till..

09.45 “Nu är dem igång! Yes!! Äntligen ska händer det!!”.  De två kararna konkar och jobbar flitigt med dina möbler tills du ser det som inte fick hända.. En stor lång repa på golvet har uppstått efter ett slarvigt lyft av den tunga byrån.. Du prövar att förklara till flyttmännen vad som har hänt, dem står som frågetecken och säger att repan var där när dem kom och att dem inte har en försäkring.. “KRAAAS” Ni blir avbrytna av ett högt ljud.. Flyttboxen med alla fina glas blev av ett fel placerad underst och blev FULLSTÄNDIGT krossat av flyttboxen stod över..

*Du vaknar upp , och inser att allt det här var en mardröm*

Du var smart nog att välja Flyttfirma Västerås, och då kan du vara säker på att liknande problem aldrig uppstår.

Våra kunder väljer oss eftersom att dem har följande förväntningar:

  • …. Möblerna och ägodelarna ska hanteras med största försiktighet
  • ….. Flytten sker enligt tidsramen
  • ….. Fakturan ska vara i enlighet med offerten
  • ….. Perfekt service med hög tillgänglighet

Ha höga krav Nogrannhet, Försiktighet och effektivitet när du arbetar med oss. Eftersom vi har utfört hundratals av flyttuppdrag så har vi lärt oss att kombinera effektivet med säkerhet.. Vad det betyder för dig är att du faktiskt sparar pengar genom att använda oss.. Våra packningsmetoder har blivit beskrivet som en “Tetris” liknande process.

Vi önskar att ge dig en gratis offert.. Eliminera “gissande” på hur mycket det flytten kommer att kosta genom att kontakta oss och fråga efter ett estimat..

flyttstäd västerås

Åsa skriver om flyttstädning

Flyttstädningen – en enorm stresslättare En flytt innebär oftast en hel del planering och omtanke. Oftast måste många moment stämma under en kort period. Planering,

Läs mer »

Varför oss?

Varför välja oss? Du hade fixat ALLT… Fått nycklarna och gjort plats i den nya fastigheten, bokat flyttstädning, köpt och packat alla flyttkartonger, tagit ledigt.. Du

Läs mer »
Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!