IT-flytt Västerås

Med tiden har vi blivit särskilt duktiga på att hantera IT-utrustning och annan känslig apparatur som kräver extra omsorg.

Vi flyttar många datorer om året. För detta ändamål används en särskild typ av vagnar och pirror som garanterar en säker transport. Vissa är så sinnrikt konstruerade att man i princip kan använda dem som fungerande arbetsplatser – ännu en del i vår strävan att verksamheten ska löpa vidare som vanligt under flytten.

Packning av datorer och känslig utrustning görs alltid av vår personal som är specialutbildad på området.

När du flyttar ditt hem/kontor så kan du överlåta arbetet till oss och luta dig tillbaka medans vi gör allt av jobbet. Du kommer då flytta in i ditt nya hem/kontor upp packat och klart! Vi har en lång erfarenhet i flyttbranschen, att se till att flytten är så snabb och smidig som möjligt är en självklarhet! 

Vi vet att det är viktigt för dig och din familj/jobb att komma fort på plats igen efter en flytt och därför finns vi här för dig! Om du skulle önska att vi gör allt eller bara en del av flytten så har vi flera olika lösningar vi kan erbjuda dig: allt från bara flytt, till vår super lösning där allt för en flytt följer med: Flytt, emballering, flyttstädning, uppackning och hantering av avfall. Vi tar även han om hantverksarbeten. Med andra ord så hjälper vi dig med det du önskar att ha hjälp med!

Vi hjälper även till med montering av ditt kontor, ner och upp montering. Allt för ni ska slippa det och kan fokusera på ert arbete. 

Vi tar hand om de gamla möblerna som ni ej vill ha längre och källsorterar dom. Så vi kan även hjälpa till med att få bort de gamla möblerna och montera upp ett helt nytt kontor, när man beställer möbler till en arbetsplats brukar det ju ofta vara mycket och/eller tunga möbler. Vi hjälper till med allt det upp montering och placering av möblerna i era lokaler, så ni slipper göra det själva, stora som små företag!

Din stressfria flytt startar här!

Att anlita rätt flyttfirma kan vara ett klokt beslut eftersom flytten sker mycket snabbare och effektivare, så att du kan komma igång med ditt nya liv så fort som möjligt!

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!