Packhjälp vid flytt västerås

Vi hjälper dig att packa:

Behöver du hjälp med att packa ner ditt bohag? Vi erbjuder även att skicka ut en eller flera gubbar för att hjälpa dig packa ner hela bohaget. Dessutom har du möjlighet att köpa packmaterial, kartonger samt filtar för hos oss, säg till så plockar vi med oss detta. Om du har dåligt med tid eller bara inte vill packa ner ditt bohag själv så är detta ett bra tilläggsalternativ till din flytt du bokat hos. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Vi kan packa
– allt ditt lösgods
– delar av ditt lösgods, t ex kristall och prydnadssaker
– tillsammans med familjen, ett uppskattat alternativ 

Vi använder förstklassiga hjälpmedel, stabila kartonger, silkepapper och bubbelplast. Kasta inga utsorterade textilier innan packningen är klar.

Företag:
Kunden beställer lämplig omfattning. Vid kontorsflytt kan vi utföra all packning. Vill kundens personal packa sin personliga arbetsplats, avtalar vi om detta. Vi diskuterar märkning och andra hjälpmedel samt levererar allt packmaterial som behövs.

bärhjälp västerås

Vi hjälper dig med packhjälp

Din stressfria flytt startar här!

Att anlita rätt flyttfirma kan vara ett klokt beslut eftersom flytten sker mycket snabbare och effektivare, så att du kan komma igång med ditt nya liv så fort som möjligt!

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!