Åsa skriver om flyttstädning

Flyttstädningen - en enorm stresslättare

flyttstäd västerås

En flytt innebär oftast en hel del planering och omtanke. Oftast måste många moment stämma under en kort period. Planering, inköp av flyttlådor och flyttmaterial, packetering, val av flyttfirma, återställning av tidigare bostad och så vidare.

Listan kan göras lång, men en sak vi kan vara överens om är att en flytt kräver mycket tid.

Ett lätt sätt att eliminera en del av flyttstressen är att kombinera flyttstädning när du beställer flytthjälp. Dem hjälper dig då alltså inte bara med packetering, bärhjälp och transport. Nu hjälper dem dig även med flyttstädningen också!

De flesta firmorna erbjuder en skriftlig nöjdkund garanti för dig och för personen som tar över bostaden efter dig. Den innebär att om någon av parterna tycker att städningen blev felaktigt utfört, så kommer städarna tillbaka och fixar problemet utan att ställa jobbiga frågor.

När du kombinerar flyttstädning med flytthjälpen blir det även oftast mycket billigare än att hyra in en extern städfirma. Du får en god paketpris för kalaset.

En flyttstädning blir enklast när den inkluderar absolut allt. Många städfirmor ger en otroligt bra pris vid ett första ögonkast. Men vad dem inte säger är att dem tar extra för varje persienn, balkongfönster och annat. 

Vi har genom året utvecklat våran flyttstädningstjänst så att den ska täcka absolut allt. Vi siktar på en kundnöjdhet på 100%. Om du vill ha en offert så nämn gärna att du vill beställa flyttstäd när du ringer och beställer flytthjälp från oss.

Du kan även läsa mer om våran tjänst här. 

Beställ offert här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *