Pianoflytt Västerås

Flytta piano i Västerås
Vid flytt av större föremål, exempelvis pianoflytt i Västerås, är det viktigt att veta vad man gör. Flyttgods av den tyngd och storlek som ett piano eller flygel har kräver erfarenhet och god kännedom på hur exempelvis pianoflytten skall genomföras. Därför är det mycket vanligt att vid just flyttar som innefattar bl.a. pianotransport eller pianoflytt i Sverige, tas det in en lokal flyttfirma som vet vad som krävs.

Vi erbjuder fullständig flyttservice av klaviaturinstrument enligt ditt önskemål. Förutom traditionella flyttar av klaviaturinstrument hjälper vi dig även med flyttning av enstaka möbler och magasinering av era instrument i någon av våra lagerlokaler. Våra kunder anlitar oss för såväl små som stora uppdrag. Vi erbjuder bland annat:

  • Pianotransporter
  • Flygeltransporter
  • Orgeltransport
  • Kassaskåp
  • Flytt av enstaka möbler
  • Magasinering (förvaring i lagerlokaler anpassade för klaviaturinstrument)
Transport och flytt av pianon och tympliga instrumen

Din stressfria flytt startar här!

Att anlita rätt flyttfirma kan vara ett klokt beslut eftersom flytten sker mycket snabbare och effektivare, så att du kan komma igång med ditt nya liv så fort som möjligt!

Flytta piano Västerås

Som du vet är pianon tunga och svåra att hantera. Professionella bör alltid hantera tunga föremål som piano, kassaskåp och arkivskåp för att undvika skador. Stark lyftning av en oerfaren person kan skada materialet som överförs, eller i värsta fall allvarliga skador på människor och människor. Vi utför varje vecka pianon, och våra flygdesigners har den nödvändiga erfarenheten och tekniken för att uppnå ett effektivt och säkert pianoljud. Konkurrenskraftiga priser. Västerås Flyttfirma + bra referenser + låga priser flyttar.

Snabba och säkra transporter och flyttningar av pianon och flyglar kännetecknar företaget. Kundservice, snabbhet och säkerhet är nyckelord i firman. Vi har valt att koncentrera oss på att flytta pianon och flyglar. Vi har den långa erfarenhet samt alla hjälpmedel som behövs för att göra dessa transporter säkra. Flyttar sker vanligtvis på vardagar men för att kunna möta kundernas önskemål så kör vi även vissa kvällar och helger.

Vi förmedlar dagligen flyttfirmor i Sverige och i ert närområde till både företag och privatpersoner för flyttar av diverse slag, bl.a. pianoflytt i Sverige. Vi hjälper er att komma i kontakt med en lokal flyttfirma i Sverige som med hög kompetens och lång erfarenhet hjälper er med er pianoflytt och pianotransport. Fyll i vårt enkla offertformulär nedan med vad ni behöver hjälp med så ser vi till att lokala flyttfirmor kontaktar er med kostnadsförslag på er flytt. Ni kan då enkelt jämföra varje flyttfirma i Västerås i pris, erfarenhet m.m. och i lugn och ro välja den ni känner bäst för.

Ni förbinder dig inte till något och det kostar er ingenting att fylla ut formuläret.

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!