Flytta utomlands - Vi hjälper dig med flytten!

Flytta utomlands? Lugn, vi hjälper dig från dörr till dörr.

Vi utför alla typer av långdistans och utlandsflyttar. Vi vet vad som krävs när det kommer till transportpackning av gods, tullbestämmelser och annat viktigt som du som kund inte kanske har koll på. Gör så att du slår oss en signal och berätta vart någonstans du skall flytta med vår flyttfirma i Västerås och vad för typ av bohag du har, så skall vi ordna en lösning som gör att hela flyttprocessen går smidigt till så du kan slappna av.

Att flytta inom Europa betyder en del pappersarbete men också allt runtomkring vad gäller ditt egna jobb, din bostad, eventuell familj, skola, avresa med mera. Vi på Hisingeflytt är din lokala flyttfirma som tar ditt bohag med egna lastbilar – över hela Europa. Vi lägger inte ut uppdraget till andra transportbolag, som vissa flyttfirmor gör, utan tar ansvar från dörr till dörr.

Leverans sker mellan 2 – 4 dagar beroende på destination. Vår personal emballerar, packar, lastar och lossar enligt dina önskemål. Hisingeflytt ger dig en kostnadsfri besiktning och rådgivning, inför och under själva flytten. Det är samma personer som packar ner ditt gods i Sverige, som packar upp det i ditt nya hemland.

Att tänka på! Inom EU finns inga krav på tulldokumentation i ankomstlandet. Flyttgods som du flyttar över länder inom EU behöver du alltså inte rapportera in till Tullverket. Det beror på att EU är en tullunion, vilket innebär att det inte finns några tullavgifter mellan medlemsländerna. Utanför EU-länderna krävs däremot olika dokument som “flyttsaksintyg” och inventarielistor för att tulla in ditt gods. I god tid före flyttstart går vi tillsammans med dig igenom vilka dokument som krävs. För mer info kontakta oss eller besök tullverkets hemsida.

Flytta utomlands? Anlita oss!

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!