Övriga tjänster

Tack vare vårt nätverk med samarbetspartners inom olika områden kan vi erbjuda en mängd kringtjänster i samband med flytten; städning, bevakning, inventering, arkivering, återvinning, byggnadsarbeten, målning, inredning och mycket mer.

Vi lämnar gratis kostnadsförslag och informerar gärna personalen inför en förestående flytt, t. ex. vid ordinarie personalmöte.

Vi kan även hjälpa till med att flytta enskilda arbetsplatser och lämna förslag på hur utrymmet skulle kunna utnyttjas på ett bättre eller annorlunda sätt. Detta blir ofta aktuellt när företaget expanderar, men när steget till att byta lokal känns för stort – eller för dyrt! – ett inte helt ovanligt scenario i Västerås innerstad.

Monteringstjänst: Vår monteringsservice har blivit mycket uppskattad av flertalet kunder, privatpersoner, företag och förvaltningar. Vi utför montering av inredning såsom, gardinstänger, speglar, tavlor, hyllor, armaturer mm (ej elbehörighet). Vi har lämpliga maskiner och ett flertal beslag med oss. Vägg och takkonstruktioner är viktiga, förbered med fastighetsägaren.

Låt oss veta om det är något annat som du behöver hjälp med.

Din stressfria flytt startar här!

Att anlita rätt flyttfirma kan vara ett klokt beslut eftersom flytten sker mycket snabbare och effektivare, så att du kan komma igång med ditt nya liv så fort som möjligt!

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!