Om oss

Företaget är i grunden en flyttfirma med helhetslösningar för både privatpersoner och företag. Vi har genom unika samarbeten möjlighet att flytta gods och bohag över hela Sverige och Europa till mycket konkurenskraftiga priser med både egna fordon och inhyrda transporttjänster vid behov. 

Företaget har även lagt stor tyngd på hanteringen av gods som väger allt från 100-1000 KG där man inte kommer åt med en kran. Genom att ta fram special maskiner av ledande leverantörer kan våra killar/tjejer hantera gods som väger upp till 500 KG i trappor helt på egen hand. Vi har tagit fram dessa maskiner för att i förstahand inte belasta vår personal med stora vikter som är en mycket stor hälsorisk samt för att kunna utföra jobbet på ett mycket profetionellt och kostnadseffektivt sätt. Vårat mål är att bli ledande i branchen när det kommer till just bohagflytt och tunggodshantering. 

Redan idag klarar vi att utföra uppdrag som ingen annan klarar av och utvecklingen kommer att fortsätta. 

Företaget innehar F-skattsedel, trafiktillstånd och försäkring.

Flyttfirma Västerås är specialiserat på flytt och erbjuder kompletta flytttjänster i hela Sverige. Det här är vår specialitet, och det garanterar kunskap om tjänsterna, användningen av innovativa lösningar och god kvalitet på packning, flyttning och avfallshantering, så att hela processen kan ske snabbt och effektivt.

Syftet med våran flyttfirma är att visa att flyttprocessen kan bli enklare, snabbare och säkrare när du lämnar problemen till ett proftlag. Vi tillhandahåller tjänster dygnet runt. Låt oss ta hand om det rörliga jobbet, så att du kan njuta av det nya hemmet istället.

Engagemang, flexibilitet och säkerhet är nyckelord i vår verksamhet. Att hantera och transportera andras ägodelar kräver hög kompetens och ansvarskänsla hos våra medarbetare.

Inför varje flytt samlas berörd personal för att gå igenom de specifika förutsättningarna. Visst går mycket på rutin – flera års erfarenhet sätter ju sina spår – men ändå är ingen flytt den andra riktigt lik. Våra medarbetare är beredda på oförutsedda händelser, och om något hakar upp sig under flytten gäller det att kunna improvisera. Lösningen heter flexibilitet.

Beställ flytthjälp i Västerås här!

Om du har feedback på Åsas texter kan du ge henne feedback direkt på [email protected]ästeråsflyttfirma.se

Vi erbjuder en komplett flytthjälp. Du kan slippa det mesta inom vad en bohagsflytt innebär. Förutom flytthjälpen erbjuder vi en mängd andra tjänster. Full flyttservice med packning, emballering, uppackning samt övriga typer av fysiskt krävande arbeten och transporter. 

Självklart efter era direktiv och önskemål. En flytt innebär en stor omställning där vårt mål är att underlätta för våra kunder. Ni kan enkelt skicka en offertförfrågan och få ett fastpris på flytten. Vi erbjuder också magasinering som gör att vi kan ta hand om dina saker lite tidigare inför en flytt så du i lugn och ro kan flytta ut dina saker och flyttstäda ditt bohag. 

Du kan i lugn och ro planera inför en flytt än att stressa som gör att en flytt kan bli jobbig. Vi kan även magasinera dina saker på obestämd tid, som ett förråd för att få bort det du inte har plats för hemma!

Din stressfria flytt startar här!

Att anlita rätt flyttfirma kan vara ett klokt beslut eftersom flytten sker mycket snabbare och effektivare, så att du kan komma igång med ditt nya liv så fort som möjligt!

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!