Här kan du hyra förråd i Västerås inkl. rimlig magasinering.

Att magasinera sina tillhörigheter kan vara praktiskt på många sätt. För de som flyttar och behöver någonstans att förvara alla sina saker innan de kommit till rätta i sitt nya boende eller för de som helt enkelt har så väldigt mycket saker att deras hem inte räcker till, kan magasinering vara ett alldeles utmärkt alternativ.

Andra orsaker till att magasinera saker kan vara olika samlarintressen som inte delas av partnern, eller bara så enkelt att man inte vill behöva titta på alla sina saker på samma gång i hemmet och därför väljer att låta några av dem magasineras. För oss som bor i Västerås finns många bra alternativ att välja på då man ska magasinera sina tillhörigheter. Det finns både små som stora som dyra och billiga förråd att välja mellan.

Magasinering i Västerås, liksom i på de flesta andra platser i Sverige är relativt billigt, eftersom det finns ett så stort utbud av bra ställen att tillgå. Som sig bör bestäms priset av storleken på förrådet. Oftast handlar det om ett pris på kvadratmeter, men man kan även finna förteg som annonserar ut vissa storlekar på förråd eller som har en prislista vilken tillåter kunden att hyra lite större förråd till ett inte allt för stort påslag, vilket ofta lockar till att skaffa sig lite extra utrymme.

Flyttfirma Västerås

Vi erbjuder ett mycket brett spekter av olika flyttjänster, tryck här för att läsa mer om våran flytthjälp!

Din stressfria flytt startar här!

Att anlita rätt flyttfirma kan vara ett klokt beslut eftersom flytten sker mycket snabbare och effektivare, så att du kan komma igång med ditt nya liv så fort som möjligt!

Magasinering Västerås

För de som inte magasinerat sina saker tidigare så kan det vara svårt att verka exakt hur stort utrymme som krävs för ett visst antal möbler eller andra pinaler. Det kan då vara smart att testpacka sakerna för att kunna avgöra om man verkligen behöver den där extra kvadratmetern. Dock för man räkna med att man nästa alltid behöver lite mer utrymme än vad man från början trott. I Västerås är det lätt att hitta magasinering nära centrum och det är därför sälla problem att kunna ta in och ut saker ur sitt förråd.

Hyra förråd Västerås
De flesta magasineringsställen har antingen generösa öppettider eller så får man genom en nyckel eller en tag tillgång till byggnaden. Det vanligaste i Västerås är bemannade magasin. Detta tillför en extra säkerhet så nycklar eller tags lätt kan tappas bort och hamna i fel händer. Dessa ställen kostar i allmänhet några kronor mer än de obemannade, men det kan å andra sidan vara värt att inte få sina saker bestulna. Oavsett så handlar det inte om mycket pengar då magasinering, tack vare ett stort utbud av företag, inte är speciellt dyrt i större städer som Västerås.

Ofta föregås flytten av renovering, ommålning och inredning av den nya lokalen. Nya golv kanske ska läggas eller elledningar dras. Kanske har ni köpt kontorsmöbler som ska på plats innan resten av personalen och inventarierna anländer.

Att koordinera alla förberedelser, hantverkare och leveranser är inte det lättaste. Vi befriar dig gärna från detta bekymmer. Glapp i kedjan och oförutsedda händelser löser vi enkelt med magasinering av hela eller delar av möblemanget – tillfälligt eller för längre tid.

Våra lagerlokaler är anpassade efter alla tänkbara behov; rätt temperatur för känslig utrustning, hyllor och pallställ, låsbara containers m.m. För att ytterligare förhöja säkerheten har vi även patrullerande väktare dygnet runt.

Söker du ett magasin eller förråd till ditt bohag mellan flytt av två lägenheter så kan vi erbjuda er med detta. När du bokar en flytt hos oss så kan vi hjälpa dig att både hämta ditt bohag och dina ägodelar från den lägenhet du flyttar ifrån och köra till vårt magasin. Men vi hjälper dig även med att efter du magasinerat ditt bohag hos oss, att köra ut det till din nya lägenhet. Vi har ett stort magasin i Västerås så det spelar ingen roll hur stor ditt bohag är och hur mycket du vill magasinera, vi hjälper dig. Priserna varierar beroende på hur många boxar du behöver. Kontakta oss för offertförfrågan

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!