Flytta med hund / katt.

Flytt kan vara en stressande upplevelse, inte bara för oss människor utan även för våra fyrbenta vänner. Hos Flyttfirma Västerås vet vi att många av våra kunder flyttar tillsammans med sina djur. Och eftersom vi är stora djurälskare, har vi satt ihop en guide som kan hjälpa dig att göra flytten så enkel och stressfri som möjligt för din hund eller katt.

1. Förberedelser före flyttdagen:

  • Börja tidigt: Packa saker gradvis så att din hund/katt kan vänja sig vid processen. Undvik att förändra deras dagliga rutin alltför mycket.
  • Identifieringsbricka: Se till att ditt djur har en aktuell identifieringsbricka med ditt nya adress och telefonnummer.
  • Tillvänjning: Om möjligt, besök ditt nya hem med ditt djur några gånger före flytten. Låt dem utforska och bli bekväma i den nya miljön.

2. På flyttdagen:

  • Egen plats: Håll ditt djur i ett separat rum med deras leksaker, skål och bädd när flyttarna är där. Detta kommer att minska stressen och risken för att de rymmer.
  • Transport: Använd en säker transportbur när du flyttar ditt djur till den nya bostaden. Se till att de är bekväma och trygga.

3. Efter flytten:

  • Utforskning: Låt ditt djur utforska sitt nya hem under uppsikt. Det kan ta tid för dem att känna sig hemma, så var tålmodig.
  • Behåll rutiner: Försök att återgå till er vanliga rutin så snart som möjligt. Detta hjälper ditt djur att känna sig tryggare i den nya miljön.
  • Kontrollera säkerheten: Undersök ditt nya hem för potentiella faror för ditt djur, såsom giftiga växter eller små öppningar där de kan fastna.

Kom ihåg att varje djur är unikt och kan reagera olika på en flytt. Det viktigaste är att ge dem mycket kärlek och tålamod under denna övergångsperiod.

Om du behöver hjälp med din flytt eller har några ytterligare frågor om att flytta med husdjur, tveka inte att kontakta oss på Flyttfirma Västerås. Vi är här för att hjälpa till!

Lycka till med flytten och ta hand om dina fyrbenta vänner! 🐾🚚❤️

Om du vill ha en gratis offert för din flytt så hittar du kontaktformuläret här.

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!