Bohagsflytt Västerås

Vi liksom Du vet att dina ägodelar i många fall även är dina ögonstenar. Därför kan Du som kund alltid lita på att vi gör vårt yttersta i att hantera ditt bohag med allra största omtanke så att Du, din familj och dina ”ögonstenar” med glädje och lugn gör Er hemmastadgade på er nya adress.

Att flytta ett hem är i 99 % av fallen förknippat med stress och oro. Därför tar vi den tid Ni behöver för att diskutera Era önskemål. Utifrån vad Ni vill så har vi följande tjänster att erbjuda:

  • Packning
  • Demontering
  • Uppackning
  • Montering

I många fall så vill kunder av personliga skäl utföra detta själva. I dem fallen får kunden låna kartonger, packningsmaterial samt en verktygslåda. Vi kör då givetvis ut allt detta utan extra kostnad till Er efter överenskommen tid.

Är det dags att byta bostad till eller från Västerås? Att flytta är en komplicerad och tidskrävande process varför flytthjälp från en professionell flyttfirma i Västerås kan vara en god idé. 

Vi erbjuder även flyttstädning för privatpersoner. Flyttstädning är något som allt fler väljer att anlita en lokal städfirma för. Det har blivit allt vanligare att familjer i Sverige väljer att anlita en städfirma och istället lägger den tid det skulle ta att flytta på egen hand, på att umgås med just familjen och istället för att stressa med flyttkartonger, njuta av det nya äventyret som en flytt trotsallt innebär.

Vi lyssnar på dina behov och lämnar ett förslag som passar för din flyttning. Vi får många uppdrag genom rekommendationer från nöjda kunder. Ring oss och ställ frågor eller avtala besök i bostaden.

Ni förbinder dig inte till något och det kostar er ingenting att fylla ut kontaktförfrågan.

Tillbaka till hemfliken

Din stressfria flytt startar här!

Att anlita rätt flyttfirma kan vara ett klokt beslut eftersom flytten sker mycket snabbare och effektivare, så att du kan komma igång med ditt nya liv så fort som möjligt!

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!