Flyttstädning Västerås - Vi hjälper dig!

Vi är en del av ett Västeråsbaserat företag som har specialiserat sig på framförallt flyttstädningar men som jobbar även med hemstädningar. Vi utgår ifrån Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och är verksamma i Västerås och närliggande städer som Åkersberga, Stockholm m fl. 

Vi har som motto att ni som kund alltid ska bli helt nöjda. Därför har vi en kvalitetsgaranti som innebär att vi snarast möjligt försöker att åtgärda det som ni eventuellt inte skulle bli nöjda med. Hos oss har ni alltid reklamationsrätt i 48 timmar! Vi har även en lägsta prisgaranti så att ni kan känna er säkra på att vi är marknadens mest prisvärda leverantörer.

Du kan känna dig trygg med att om du anlitar oss för din flyttstädning i Västerås så kommer du att lämna över en ren och fräsch bostad till de nya ägarna som kommer att klara en eventuell besiktning.

Vi kan flyttstädning. Efter avslutat uppdrag skall alla kunder vara nöjda. Genom vårt unika kontrollsystem undviker vi återbesök och besvär för alla parter. Beställ i god tid före inflyttning i den städade bostaden eller lokalen.

VI FLYTTSTÄDAR INTE BARA, VI KAN ÄVEN STÄDA DITT/ERAT KONTOR!

Exakt! Med hjälp av våra partners kan vi erbjuda kontorsstädning. Vi är ute efter trivsel hos våra kunder och erbjuder även kontorsstädning. Kontakta oss för en gratis offert!

Vi är tysta när vi arbetar för att inte störa ert arbete men vi våran städning är av högsta kvalité! Vår städning inkluderar bland annat fönsterputs, städning av alla ytor, påfyllning av hygienartiklar och mycket mer.

Samarbetspartners som erbjuder flyttstäd i Västerås
Våra samarbetspartners består av är en mindre städfirmor som åtar sig de flesta förekommande städ-uppdrag hos både företag och privatpersoner. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kunds behov hoppas de att kunna underlätta för er i vardagen och ge er mer tid till annat. De har lång erfarenhet av både städning i privata hem – så kallade hushållsnära tjänster – och större städuppdrag som kontorsstädning eller byggstädning. Oavsett om ni önskar omfattande, regelbunden städning eller bara enstaka insatser har vi en lösning för era behov!

50% RUT
flyttstäd västerås

Flyttstäd Västerås? Anlita oss!

Vi hjälper dig med flyttstädningen. Beställ flyttstädning redan idag!

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!