Flytt Västerås Stockholm, vi hjälper dig!

Ska du flytta från Stockholm till Västerås? Vi är din lokala flyttfirma här i Västerås och vi flyttar varje dag från / till Stockholm och Västerås. Vi kan göra en fullskalig flytt med flyttstädning, emballering, bärhjälp osv, eller så kan vi hjälpa dig med mindre delar av flytten till Stockholm/Västerås som exempelvis: Uthyrning av flyttbil, transport av flyttgods mellan Västerås – Stockholm. Västerås och Stockholm ligger relativt nära varandra, det är en väldigt vanlig rutt som vi kör flera gånger varje vecka.

Men eftersom att transporten involverar ca 2.5 timmar körning (1 timme dit, 1 timme hem) så önskar vi gärna att du kontaktar oss i god tid innan så att vi kan ha tid att planera in din flytt.

Flyttfirma Stockholm Västerås

Flytthjälp mellan Västerås Stockholm är vår expertis. Kombinera gärna vår Stockholmsflytt med RUT-avdraget och få upp till 50% avdrag på flyttkostnaden. 

Det är inga många flyttningsbyråer i landet som kör så många rutter mellan Västerås – Stockholm som oss. Vi vet de bästa vägarna och gör allt för att undvika att fastna i trafiken. På detta vis blir det även billigare för dig att anlita oss. 

Vårt löfte till dig:
– Vi flyttar effektivt
– Vi tar aldrig några dolda avgifter
– Vi gör allt för att undvika den extremt tidskrävande trafiken.
– Högsta säkerhet så att du flyttgods inte ska bli skadat!

50% RUT
flyttstäd västerås

Ska du flytta mellan Stockholm och Västerås? Anlita oss!

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!