VI TÄNKER PÅ MILJÖN OCH HJÄLPER TILL MED ATT ÅTERVINNA DINA GAMLA SAKER!

Vi tänker på miljön när vi flyttar. Vi har möjlighet att hjälpa till med återvinningen av gamla prylar som du vill slänga Som exempelvis möbler, mattor eller andra prylar som du inte behöver längre. 

Mitt i stressen av en flytt kan man glömma bort det och gör sig av med möblerna på snabbaste sättet utan att tänka på miljön. Vi är ett samtal bort och hjälper dig med det. Vi kommer och hämtar dina möbler så du slipper tänka på vad du ska göra med det. Vi kommer och tar bort det åt dig, så du även slipper att köra bort det!

Om möblerna är i bra skick så säljs möblerna och du får pengarna, vi kommer ut och bedömer skicket på det ni vill bli av med. Annars källsorteras möblerna på utvalda återvinningsstationer!

Vi kan även komma ut med stora kärl ni kan använda att slänga ert kontorspapper i om ni gör en årlig utrensning på erat företag eller skola, som vi sedan tar hand om åt er! 

Självklart kan vi komma överens om att ta hand om mycket mer än bara kontorspapper åt er, som metall, glas, elektronik, wellpapp och tidningar. Bara att säga till om vad ni vill bli av med! Vill ni att vi kör dit nya containrar eftersom så fixar vi det med. Vi har resurserna för att göra er nöjda!

Din stressfria flytt startar här!

Att anlita rätt flyttfirma kan vara ett klokt beslut eftersom flytten sker mycket snabbare och effektivare, så att du kan komma igång med ditt nya liv så fort som möjligt!

Ring Nu

Begär snabboffert

50% RUT

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!